הכל התחיל בכפר קטן בהריי הקווקז, נלי הצעירה בילתה בכל יום במטבח עם הדדה שלה, ולמדה את רזי המטבח האזורי, שעוברים מדור לדור.
לימים, נלי שהפכה בעצמה לדדה (אמא), נהגה לפתוח שולחן משופע במטעמים (ולא רק) לבני משפחתה האהובה. כמיטב המסורת הגיאורגית, אורחים רבים זרמו לסלון ביתה הצנוע, ונהנו מתבשילים ומאפים ביתיים, שהכינה בדיוק כפי שאמה נהגה.
גור, שצפה בהנאתה של אימו מהכנסת האורחים, הבטיח לנלי שיום אחד, הוא יגשים לה את החלום: להזמין עוד ועוד אנשים ל׳סלון הגיאורגי שלה׳ וליהנות מחוויית אירוח מקורית ומטעמים שכולם כל כך אוהבים…וכך, בשנת 2008 ,נפתחה המסעדה הראשונה של דדה (בגבעתיים).
וגם היום, לאחר עשור, בכל אחת ממסעדות דדה, מוקפדת הכנסת האורחים המזוהה כל כך עם התרבות הגיאורגית, מלווה בשפע של ניחוחות וטעמים מקוריים.
שורה תחתונה - טעים מחיר הוגן ואחלה שירות.
מנות ראשונות של חינקלי ועוד מאפה עם בשר, שניהם טעימים מאוד עם רוטב נחמד.
מה עיקרית של פבלוב קצת קטנה אבל מאוד טעימה.
בהחלט נחזור, אחלה חוויה גרוזינית ובעיקר טעים. לראות
Rimma B
תפריט מגוון, אוכל טעים, אווירה נעימה, שירות מעולה. לראות
ניסים הדדי
על חוף הים בבת ים,
נקודת חן אותנטית, מסעדת דדה הגיאורגית.
אוירה נעימה, שירות נעים, אוכל טעים.
מומלץ לפתיחה - 'פטריות מהכפר', סלט פטריות מתובל היטב.
חצ'אפורי אג'רולי טעים, עשיר בגבינה ועשוי היטב.
מנות עשירות ומגוונות, מבחר טעמים אותנטיים.
מומלץ בהחלט. לראות
Sharon Avidor
מסעדה מעולה, מומלץ בחום, אוכל אותנטי טעים ולא יקר לראות
Jonathan Boyko
החוויה שלנו הייתה מעולה. התחשבתי מעט כשראיתי שהמקום כמעט ריק, מכיוון שזה לעיתים יכול להיות אותו רעיון רע. אך השירות היה מצוין והאוכל היה מעולה גם. אני בהחלט אחזור שוב. לראות
kfir shmueli
מקום נחמד עם אווירה של שנות ה 80,
הגענו לקראת סגירת המטבח אבל עדין קיבלנו יחס מעולה כולל סוגים שונים של חצאפורים מלאים בגבינות נוזלות.
סהכ מקום נחמד לטעות מהמטבח הגאורגי. לראות
היה זה החוויה הראשונה שלי בהתנסות במטבח הגרוזיני ואהבתי אותו מאוד. אני בהחלט אחזור כדי לנסות מנות חדשות. ולמעלה מכל, הצוות היה נהדר ומאוד שירותי. לראות
מיקה כנות
הגענו למסעדה דרך שובר כלשהו והופתענו ממש לטובה. האוכל היה מצויין, מאוד מושקע, מלא מחשבה ומסורת. עשוי באהבה וכישרון רב!
כדורי הגבינה היו סופר טעימים, טריים ופריכים, לצידם הוגש רוטב מיוחד שהזכיר מעט חילבה אוורירי, השמיר שכיכב כמעט בכל מנה שהזמנו לרוב הוסיף ארומה גיאורגית משובחת, מלבד מנת השעועית הירוקה שם לא היה משהו מיוחד. האנטריקוט (הוזמן במידת עשייה וול) היה מצויין, שזוף ורך, הפוטטו היו מתובלים להפליא עם פפריקה כלשהי, והמרק היה עשיר ומלא בטעמים. הבשר במרק היה סביר, עד כמה שבשר שמבושל בנוזלים יכול להיות. מרנג וקרם הלימון על פאי פריך וטרי היה ממש משובח. תוסיפו לזה את השירות החביב, השירותים הנקיים, וקיבלתם אחלה מסעדה, לארוחה לא רשמית, טעימה ולא יקרה. ממליצה בחום! לראות
גיא סרדס
באמצע גבעתיים בין כל הפאבים נמצאת מסעדה גאורגית טיפוסית.
איך שעוברים את הדלת מרגישים בגאורגיה.
השרות היה מצויין והאוכל מאוד מאוד טעים.
אנחנו הלכנו על המנות המסורתיות על המלצות של המלצרית המאמא שדאגה לנו.
בשורה התחתונה מומלץ בחום לאוהבי האוכל הגיאורגי. לראות