הכל התחיל בכפר קטן בהריי הקווקז, נלי הצעירה בילתה בכל יום במטבח עם הדדה שלה, ולמדה את רזי המטבח האזורי, שעוברים מדור לדור.
לימים, נלי שהפכה בעצמה לדדה (אמא), נהגה לפתוח שולחן משופע במטעמים (ולא רק) לבני משפחתה האהובה. כמיטב המסורת הגיאורגית, אורחים רבים זרמו לסלון ביתה הצנוע, ונהנו מתבשילים ומאפים ביתיים, שהכינה בדיוק כפי שאמה נהגה.
גור, שצפה בהנאתה של אימו מהכנסת האורחים, הבטיח לנלי שיום אחד, הוא יגשים לה את החלום: להזמין עוד ועוד אנשים ל׳סלון הגיאורגי שלה׳ וליהנות מחוויית אירוח מקורית ומטעמים שכולם כל כך אוהבים…וכך, בשנת 2008 ,נפתחה המסעדה הראשונה של דדה (בגבעתיים).
וגם היום, לאחר עשור, בכל אחת ממסעדות דדה, מוקפדת הכנסת האורחים המזוהה כל כך עם התרבות הגיאורגית, מלווה בשפע של ניחוחות וטעמים מקוריים.
חוויה אוטנטית כמו בגיאורגיה,
טעים מאוד!
שירות אדיב מהיר ומעולה.
3 מנות במחיר של 50~ למנה - מעל ומעבר לזוג.
סיימנו את הרוב, מפוצצים עד אפס מקום,
לא היה אפילו מקום בקיבה של הקינוח.
השתייה, לימונדה בטעם אגסים כמו בגיאורגיה,
וליטר קמפוט בבקבוק בטעם תות. לראות
Maxim Balyassov
מקום שקט ומרגיע באמצע המרוץ המטורף של תל אביב. אוכל טעים, כמו בבית. נפוליאון הוא טעם מהילדות, זה אמיתי! שירות מהיר, נעים לראות אנשים שמחים ולהבין שאתה מוזמן כאן. לראות
Karin More
מסעדה מצוינת, מטבח טעים, שירות מצוין וקבלת פנים חמה. לקחנו מגוון מנות כדי לנסות יותר - הכל היה טרי וטעים. אני ממליץ ובטוח שאחזור שוב! לראות
מיקה כנות
הגענו למסעדה דרך שובר כלשהו והופתענו ממש לטובה. האוכל היה מצויין, מאוד מושקע, מלא מחשבה ומסורת. עשוי באהבה וכישרון רב!
כדורי הגבינה היו סופר טעימים, טריים ופריכים, לצידם הוגש רוטב מיוחד שהזכיר מעט חילבה אוורירי, השמיר שכיכב כמעט בכל מנה שהזמנו לרוב הוסיף ארומה גיאורגית משובחת, מלבד מנת השעועית הירוקה שם לא היה משהו מיוחד. האנטריקוט (הוזמן במידת עשייה וול) היה מצויין, שזוף ורך, הפוטטו היו מתובלים להפליא עם פפריקה כלשהי, והמרק היה עשיר ומלא בטעמים. הבשר במרק היה סביר, עד כמה שבשר שמבושל בנוזלים יכול להיות. מרנג וקרם הלימון על פאי פריך וטרי היה ממש משובח. תוסיפו לזה את השירות החביב, השירותים הנקיים, וקיבלתם אחלה מסעדה, לארוחה לא רשמית, טעימה ולא יקרה. ממליצה בחום! לראות
באנו למסעדה לעשות הזמנת Take away בעל הבית היה מאוד נחמד וממש הסביר על כל מנה וכיוון אותנו איזה מנה עדיף לנו לקחת, בסוף לקחנו חינקלי וקובדרי, החינקלי היה טוב מאוד בהשוואה לחינקלים שאכלתי בעבר אבל הקובדרי היה מדהים! פעם ראשונה שאני ובעלי אוכלים מנה כזאת התיבול היה מאוד טעים הבשר היה ממש טוב.
ברגע שתיגמר הקורונה נחזור בוודאות לשבת לאכול שם.
בנוסף המנות שרדו נסיעה של 20 דקות עד הבית והיו עדיין חמות וטריות והקובדרי מילא את הרכב בריח מדהים. לראות
Aviv Aharon
המקום האהוב עליי לאוכל בבת ים. אוכל מעולה, אווירה נהדרת ושירות מעולה. לראות
מסעדה גיאורגית טובה מאוד, מעוצבת בסגנון גיאורגי מסורתי. האוכל טעים מאוד, מבחר רב ובמחירים טובים. צוות העובדים היה מצויין, סבלניים ונחמדים מאוד. הכל הוגש במהירות אך המסעדה אינה מותאמת לבעלי אלרגיות. נחזור שוב! לראות
ניב מזרחי
שורה תחתונה - טעים מחיר הוגן ואחלה שירות.
מנות ראשונות של חינקלי ועוד מאפה עם בשר, שניהם טעימים מאוד עם רוטב נחמד.
מה עיקרית של פבלוב קצת קטנה אבל מאוד טעימה.
בהחלט נחזור, אחלה חוויה גרוזינית ובעיקר טעים. לראות
האוכל היה מצוין, המחיר יצא סביר לגמרי, אווירה ממש נעימה ושירות טוב.
אפילו שהרוב שם מכיל בצק (ובדרך כלל אני לא אוכלת) זה לא היה כבד מדי
מיקום ממש נחמד על הטיילת של בת ים
ממליצה בחום ובטוח אחזור לראות