הכל התחיל בכפר קטן בהריי הקווקז, נלי הצעירה בילתה בכל יום במטבח עם הדדה שלה, ולמדה את רזי המטבח האזורי, שעוברים מדור לדור.
לימים, נלי שהפכה בעצמה לדדה (אמא), נהגה לפתוח שולחן משופע במטעמים (ולא רק) לבני משפחתה האהובה. כמיטב המסורת הגיאורגית, אורחים רבים זרמו לסלון ביתה הצנוע, ונהנו מתבשילים ומאפים ביתיים, שהכינה בדיוק כפי שאמה נהגה.
גור, שצפה בהנאתה של אימו מהכנסת האורחים, הבטיח לנלי שיום אחד, הוא יגשים לה את החלום: להזמין עוד ועוד אנשים ל׳סלון הגיאורגי שלה׳ וליהנות מחוויית אירוח מקורית ומטעמים שכולם כל כך אוהבים…וכך, בשנת 2008 ,נפתחה המסעדה הראשונה של דדה (בגבעתיים).
וגם היום, לאחר עשור, בכל אחת ממסעדות דדה, מוקפדת הכנסת האורחים המזוהה כל כך עם התרבות הגיאורגית, מלווה בשפע של ניחוחות וטעמים מקוריים.
מעולה! הכל היה טעים! השירות אדיב ויעיל. אווירה שקטה ונעימה. לא לוותר על המשקה אגסים לראות
Jonathan Boyko
החוויה שלנו הייתה מעולה. התחשבתי מעט כשראיתי שהמקום כמעט ריק, מכיוון שזה לעיתים יכול להיות אותו רעיון רע. אך השירות היה מצוין והאוכל היה מעולה גם. אני בהחלט אחזור שוב. לראות
Iliya Brook
טעים מאוד, יש בירה גרוזינית טובה, לא יקר ושירות מצוין. לראות
ניב מזרחי
שורה תחתונה - טעים מחיר הוגן ואחלה שירות.
מנות ראשונות של חינקלי ועוד מאפה עם בשר, שניהם טעימים מאוד עם רוטב נחמד.
מה עיקרית של פבלוב קצת קטנה אבל מאוד טעימה.
בהחלט נחזור, אחלה חוויה גרוזינית ובעיקר טעים. לראות
חוויה אוטנטית כמו בגיאורגיה,
טעים מאוד!
שירות אדיב מהיר ומעולה.
3 מנות במחיר של 50~ למנה - מעל ומעבר לזוג.
סיימנו את הרוב, מפוצצים עד אפס מקום,
לא היה אפילו מקום בקיבה של הקינוח.
השתייה, לימונדה בטעם אגסים כמו בגיאורגיה,
וליטר קמפוט בבקבוק בטעם תות. לראות